Ruilen en retouneren

RUILEN

Het is mogelijk om een artikel te ruilen, maar alleen in de  volgende het gevallen: 1) Je hebt het verkeerde artikel ontvangen – je hebt niet. ontvangen wat er in de bevestigings-mail stond (die je ontving na je geplaatste bestelling). 2) Je hebt de verkeerde maat besteld. *Let op –  de klant draagt zorg voor kosten van verzending bij ruilen van artikel in verkeerde maat, behalve als label de verkeerde maat of artikel heeft verstuurd.

RETOURVOORWAARDEN

Retouren worden geaccepteerd binnen 14 dagen na ontvangst op verzendadres. Artikelen moeten in ongedragen staat en in de originele verpakking worden geretourneerd. Let erop dat het artikel netjes verpakt en eventueel aangetekend wordt verzonden naar onderstaand adres.Verzendkosten worden niet vergoed en eventueel bijkomende verzendkosten komen voor rekening van de klant. Retouren die na 14 dagen na ontvangst op verzendadres worden aangeboden worden niet geaccepteerd.

ALLE GEDRAGEN EN BESCHADIGDE ARTIKELEN, OF ARTIKELEN DIE NIET ZIJN GERETOURNEERD IN DE ORIGINELE VERPAKKING WORDEN NIET RETOUR GENOMEN.

RETOUREN NAAR

labelh
Kruisvaardersstraat 18
5021BD Tilburg
The Netherlands 

In het geval dat labelh een beschadigd, kapot of verkeerd artikel ruilt , moet het originele artikel binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. We betalen je terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen verwerken we binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. We. storten het bedrag terug op de rekening waarmee de betaling horende bij de bestelling is gedaan.